0

RTL Tajne: Marina zatekne Barbaru kako ljubi Nikolu

U večerašnjoj epizodi ‘Tajni’, koja se na RTL Televiziji emitira od 20.00 sati, unatoč Ivanovom protivljenju Marina odluči otići iz kurije. Iako Ivan shvaća situaciju u kojoj se našla, ne može sakriti svoju ogorčenost njezinom odlukom jer ponovno gubi kćer, a tek ju je pronašao!

24

Za to vrijeme Brigita skriva svoje oduševljenje zbog toga što je Marina napokon odlučila otići. Njezine se nade dodatno rasplamsaju kada Nikola pozove Barbaru na piće.

28

Filip uspijeva nagovoriti Višnju da zaposli Marinu u krčmi i tako postaje glavni Marinin zaštitnik. Sebastijana jako razočara sve što se događa s Barbarom i Nikolom. Polako postaje svjestan emocija prema Barbari i toga da će Nikolin plan za njega predstavljati veliki problem.

16

Lada pomaže Ivanu da se sabere i snađe u novoj situaciji kao Marinin otac. Nikola dovodi Barbaru u krčmu i ondje zatekne Marinu, a  Barbara koristi priliku i ljubi Nikolu! Kako će Marina reagirati, ne propustite pogledati, večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Skenirajte QR kod kako biste ovaj članak pročitali na svom smartphone uređaju! Pomoć?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

CAPTCHA
Reload the CAPTCHA code

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>